به گزارش روابط عمومی معاونت غذل و دارو، این مراسم همزمان با روز جهانی غذا با موضوع "سرمایه گذاری در امنیت غذایی، تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت" و به منظور فرهنگ سازی و اطلاع رسانی در جامعه برگزار شد.
در این مراسم، دانش آموزان با مفاهیم نشانگرهای رنگی تغذیه ای درج شده بر روی برچسب مواد غذایی به عنوان یک راهنما مطمئن به منظور انتخاب مناسب محصولات غذایی به همراه پنج شاخص مهم و موثر در سلامتی انرژی، قند، چربی، نمک و اسید های چرب ترانس آشنا شدند.
همچنین همزمان با انجام حرکات ورزشی که توسط تعدادی از دانش آموزان منتخب انجام گرفت، بسته های صبحانه سالم با هدف ترویج فرهنگ سازی مصرف مواد غذایی سالم که توسط خود دانش آموزان تهیه شده بود صرف شد.
گفتنی است این مراسم با همکاری سازمان آموزش و پرورش استان و با همت کارشناسان اداره نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه برگزار شد.
کرمان، ابتدای محور هفت باغ علوی ، پردیس دانشگاه علوم پزشکی
کد پستی :7616913555
تلفن :31325804-034
نمابر:31325802-034