به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، در ابتدا این جلسه مهندس سیروس کریمانه
رئیس دانشگاه جامع کابردی تعاونی روغن نباتی، پیرامون کاهش ترانس در روغن ها با استفاده
از استریفیکاسیون مطالبی بیان کرد.
در ادامه
مهندس احسان جواهریان عضو کمیته راهبردی انجمن صنایع روغن نباتی، راهکارهای استفاده
از روغن هایی با مقاومت بالا در صنعت غذایی ارائه کرد.
کاهش اسید
چرب ترانس در روغن ها با استفاده از استریفیکاسیون داخلی، کاهش ترانس با استفاده از
فرمولاسیون جدید و استفاده از روغن های با مقاومت بال از مباحث ارائه شده در این
دوره بود.
همچنین
در این جلسه نکات مهم در هنگام خرید محصولات غذایی در مورد حداقل اطلاعاتی که هر شهروند
باید داشته باشد، شامل مواد تشکیل دهنده، برچسب نشانگر رنگی تغذیهای... بیان شد.








