به گزارش روابط عمومی معاونت اجتماعی، در این نشست مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری، معاون اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی، مدیرکل بهزیستی، روسای کانون های بازنشستگی حضور داشتند.
زهرا موسی پور مدیرکل فرهنگی اجتماعی استانداری در این نشست ضمن تاکید بر پشتیبانی از سازمان های مردم نهاد گفت: اقدامات لازم در راستای حمایت از انجمن مذکور به عمل خواهد آمد
دکتر ابوسعیدی، معاون اموراجتماعی دانشگاه علوم پزشکی نیز با ابراز خرسندی از تاسیس این انجمن و اضافه شدن آن به سمن های حوزه سلامت نیز قول همکاری و مساعدت در راستای پیشبرد اهداف انجمن داد.
رئیس انجمن آلزایمر کرمان در مورد پیشگیری از بیماری آلزایمر سخنرانی کرد.
دکتر فاطمه میمندی نیا حفظ سلامت افراد سالمند و همچنین آموزش بیماران مبتلا به آلزایمر از اهداف راه اندازی انجمن آلزایمر عنوان کرد.
گفتنی است آموزش های پیشگیری از بیماری آلزایمر در سال جدید برگزار خواهد شد و انجمن آلزایمر بر این آموزش ها نظارت دارد .
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)