جمعه 8 اسفند 1404
کد : 24924-21544      تاریخ ایجاد : یکشنبه 22 اذر 1394   تعداد بازدید : 374
به همت مسئولین شبکه بهداشت و درمان و همکاری خیرین شهرستان زرند صورت پذیرفت:

خریداری شش تخت پیشرفته، ویژه بخش دیالیز بیمارستان سینا

به همت مسئولین شبکه بهداشت و درمان و همکاری خیرین شهرستان زرند، شش تخت پیشرفته از نوع سه موتوره خریداری و در تاریخ 17 آذر ماه طی مراسمی با حضور معاون فرماندار، شهردار و جمعی از خیرین و پزشکان در بخش دیالیز بیمارستان سینا راه اندازی شد.

دکتر مجید دهقانی رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان در این رابطه گفت: به علت فرسوده شدن و عدم استفاده تخت های بخش دیالیز برای بیماران ترومایی و.......،با رایزنی مسئولین بیمارستان و همکاری خیرین، شش تخت پیشرفته از نوع سه موتوره با هزینه 420میلیون ریال خریداری و در این بخش راه اندازی شد.

 همچنین در این مراسم از شش نفر خیرین که با بیمارستان سینا همکاری داشتند با اهدای لوح تقدیر تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است بیمارستان سینا شهرستان زرند تنها بیمارستان دولتی که به مساحت 6790متر مربع وزیر بنای 4300متر مربع است که شامل بخش های اورژانس، ccu ، اتاق عمل، داخلی، جراحی، اطفال، داروخانه، آزمایشگاه، رادیولوژی، زایشگاه و دیالیز می باشد و بخش دیالیز بیمارستان در سال 1377 توسط فرد خیری ساخته شده است .

در حال حاضر در این بخش به24 بیمار دیالیزی از شهرستان های زرند و کوهبنان خدمت رسانی می شود .


نظر شما :
captcha