به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان صورت پذیرفت؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو کرمان، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی گفت: بخش اندازه گیری میزان باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، از اواسط سال 97 با پیگیری معاون غذا ودارو دانشگاه، جهت تامین پرسنل مجرب وآماده سازی فضای مناسب واستقرارروش آزمایش و راه اندازی دستگاه اعتبار سنجی نتایج آغاز شد.
دکتر محمدرضا ضرابی افزود: در نهایت پس از شرکت درآزمون های مهارت آزمایی و با تایید اداره کل آزمایشگاه های سازمان برطبق ضوابط و دستوالعمل سازمان غذا و داورازابتدای سال 1398 آزمایش بر روی نمونه هایی محصولات کشاورزی آغاز به کار کرد.
وی گفت: پرسنلی که در این بخش همکاری دارند دکترمحمد مهدی پور دکترای شیمی تجزیه و مهندس مهدیه رامشک کارشناس ارشد شیمی تجزیه می باشند
دکتر مهدی پور نیز گفت: دستگاه مورد استفاده در این بخش GC-M S می باشد که یکی ازپیشرفته ترین دستگاه ها در این زمینه و به ارزش تقریبی بیست میلیارد ریال می باشد.
وی افزود: محصولات هندوانه،خربزه، خیار، گوجه، سیب درختی، مرکبات(پرتقال، نارنگی) توت فرنگی، گندم و برنج در این بخش مورد پایش قرار گرفته و برهمین اساس در غلات 85 نوع سم، میوه ها وصیفی جات 110 نوع سم مورد ارزیابی وپایش قرار می گیرد.
وی همچنین گفت: درصدد هستیم با افزایش نمونه ها در سال و تشخیص باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی در طی سال جاری حداقل بر روی 600 نمونه محصول کشاورزی ارزیابی انجام شود.