سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-29289      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 12 تیر 1398   آخرین بروزرسانی : یکشبه 16 تیر 1398    تعداد بازدید : 1424
به همت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان صورت پذیرفت؛

بخش اندازه گیری باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی به بهره‌برداری رسید

بخش اندازه گیری میزان باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی در آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه شروع به کار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو کرمان، مدیر آزمایشگاه کنترل مواد غذایی گفت: بخش اندازه گیری میزان باقیمانده سموم در محصولات کشاورزی، از اواسط سال 97 با پیگیری معاون غذا ودارو دانشگاه، جهت تامین پرسنل مجرب وآماده سازی فضای مناسب واستقرارروش آزمایش و راه اندازی دستگاه اعتبار سنجی نتایج آغاز شد.

دکتر محمدرضا ضرابی افزود: در نهایت پس از شرکت درآزمون های مهارت آزمایی و با تایید اداره کل آزمایشگاه های سازمان برطبق ضوابط و دستوالعمل سازمان غذا و داورازابتدای سال 1398 آزمایش بر روی نمونه هایی محصولات کشاورزی آغاز به کار کرد.

 وی گفت: پرسنلی که در این بخش همکاری دارند دکترمحمد مهدی پور دکترای شیمی تجزیه و مهندس مهدیه رامشک کارشناس ارشد شیمی تجزیه می باشند

دکتر مهدی پور نیز گفت: دستگاه مورد استفاده در این بخش  GC-M S می باشد که یکی ازپیشرفته ترین  دستگاه ها در این زمینه  و به ارزش تقریبی بیست میلیارد ریال می باشد.

وی افزود: محصولات هندوانه،خربزه، خیار، گوجه، سیب درختی، مرکبات(پرتقال، نارنگی) توت فرنگی، گندم و برنج  در این بخش مورد پایش قرار گرفته و برهمین اساس در غلات 85 نوع سم، میوه ها وصیفی جات 110 نوع سم مورد ارزیابی وپایش قرار می گیرد.

وی همچنین گفت: درصدد هستیم با افزایش نمونه ها در سال و تشخیص باقیمانده  سموم در محصولات کشاورزی  در طی سال جاری حداقل بر روی 600 نمونه محصول کشاورزی ارزیابی انجام شود.

 

 

422138246_20361
435813503_352122
435817683_351299
435825036_355031
455101777_483178
455210389_448548
نظر شما :
captcha