سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-29599      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 17 مرداد 1397   تعداد بازدید : 1034

آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولید مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی

دوره آموزشی تشخیص سریع آلودگی های میکروبی ویژه مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی، 15 مرداد ماه در سالن آمفی تئاتر سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این دوره به همت انجمن مسئولین فنی و همکاری معاونت غذا و دارو کرمان برگزار شد.

در این دوره آموزشی، دکتر فهیمی اسکوئی مدیرعامل شرکت بازرسی ics و مدرس دوره،  آموزش های لازم را ارائه کرد.

آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
آشنایی مسئولین فنی کارخانجات تولیدی مواد غذایی و آشامیدنی با روش های تشخیص سریع آلودگی های میکروبی
نظر شما :
captcha