در دومین روز از هفته جهانی غذا صورت پذیرفت:
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، دکتر علی اسدی پور معاون غذا و دارو دانشگاه، مدیر کل تعزیرات استان، رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز و نمایندگانی از جهاد کشاورزی، اداره حفظ نباتات، بهداشت محیط استان و مدیران اداره غذا و آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و دیگر کارشناسان مربوطه در این نشست حضور داشتند.
معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی گفت: معاونت غذا و دارو کرمان جهت اهداف سازمان غذا و دارو، همکاری لازم را با دیگر سازمان ها و نهادها برای نظارت کامل و دقیق بر تولیدات و عرضه محصولات غذایی دارد تا محصولات غذایی سالم و ایمن در اختیار مردم قرار داده شود.
دکتر علی اسدی پور، شعار امسال روز جهانی غذا "رفتار ما آینده ما را می سازد، تلاش برای دنیای بدون گرسنه تا سال 2030" را به عنوان محور جهانی و موضوع تغییر و اصلاح الگوی تغذیه برای حفظ و ارتقاء سلامت دانست.
وی افزود: کاهش مصرف قند، نمک، چربی، و استفاده از برچسب اصالت، مبارزه با قاچاق کالا و ترویج و معرفی نشان ایمنی و سلامت را از مهمترین محورهای ملی این شعار می باشد.
این نشست با پذیرایی صبحانه سلامت کاری همراه بود.
در ادامه، پس از تبادل نظر با دیگر مدعوین و قول مساعدت آنها در جهت حسن اجرای اهداف سازمان غذا و دارو، برای نظارت بر مواد غذایی، هماهنگی های لازم صورت پذیرفت.