شعار هفته جهانی شیر مادر:
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان کرمان، دکتر ارسلان اسکندری ضمن گرامیداشت هفته جهانی شیر مادر، در خصوص باورهای غلط رایج در جامعه در خصوص شیر دهی، فعالیت مرکز مشاوره شیر دهی این مرکز در آگاه سازی جامعه و اهداف و فعالیت های این مرکز در هفته جهانی شیر مادرمطالبی ارائه کرد.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان کرمان در خصوص شاخص مشاوره های موفق گفت: مرکز مشاوره شیردهی از سال 1394 در مرکز خدمات جامع سلامت 22 بهمن فعالیت خود را شروع کرد.
وی افزود: تعداد مشاوره موفق در ابتدای برنامه 23در صد اعلام شد که در سال جاری به 73 درصد رسیده ، که نشان دهنده افزایش 50 درصدی شاخص مشاوره موفق می باشد.
دکتر اسکندری گفت: ارائه آموزش های لازم جهت توانمند سازی والدین از دوران دبیرستان و آمادگی برای شیردهی مادران توسط همکاران و حضور مشاورین توانمند بین المللی و کشوری در مرکز مشاوره در ارتقاء شاخص مشاوره های موفق موثر بوده است.
در این برنامه ضمن بازدید از مرکز 22 بهمن، گزارش فعالیت های انجام شده و در حال اجرای این مرکز توسط دکترعمرانی مسئول مرکز مشاوره شیردهی ارائه شد.