سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-32630      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 8 ابان 1398   آخرین بروزرسانی : شنبه 11 ابان 1398    تعداد بازدید : 978
توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه صورت گرفت؛

برگزاری دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی، آشامیدنی و آرایشی بهداشتی

اداره غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان با همکاری خانه کیفت کرمان و مسولین فنی واحدهای تولیدی، دوره های آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دوره آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی توسط کارشناس اداره غذا این معاونت طی دو مرحله در خانه کیفیت و سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو برگزار شد.

در این دوره ها، کارشناس اداره غذا در مورد جایگاه مسولین فنی در کارخانه ها و اثر گذاری و نقشی که باید برای کیفت تولید مواد خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی  صحبت کرد.

مهندس  قدسیه علیزاده گفت: این دوره ها به منظور ارتقای کیفیت  مواد خوراکی، آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی و ضوابط برچسب گذاری برگزار شد.

وی، ارتقای توانمندی فنی و دانش  به روز مسولین فنی  با هدف افزایش دقت آنها در کنترل کیفی مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی که این مهم ارتباط مستقیم با ارتقای سلامت افراد جامعه از اهداف برگزاری این دوره ها دانست.

 

 

 

1 (1)
1 (11)
1 (12)
1 (13)
1 (14)
1 (15)
1 (16)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
2 (1)
2 (2)
2 (3)
2 (4)
2 (5)
2 (6)
2 (7)
نظر شما :
captcha