توسط معاونت غذا و داروی دانشگاه صورت گرفت؛
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و داروی دانشگاه، دوره آموزشی برچسب گذاری مواد خوراکی آرایشی و بهداشتی توسط کارشناس اداره غذا این معاونت طی دو مرحله در خانه کیفیت و سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو برگزار شد.
در این دوره ها، کارشناس اداره غذا در مورد جایگاه مسولین فنی در کارخانه ها و اثر گذاری و نقشی که باید برای کیفت تولید مواد خوراکی ، آشامیدنی، آرایشی وبهداشتی صحبت کرد.
مهندس قدسیه علیزاده گفت: این دوره ها به منظور ارتقای کیفیت مواد خوراکی، آشامیدنی وآرایشی و بهداشتی و ضوابط برچسب گذاری برگزار شد.
وی، ارتقای توانمندی فنی و دانش به روز مسولین فنی با هدف افزایش دقت آنها در کنترل کیفی مواد غذایی، دارویی، آرایشی و بهداشتی که این مهم ارتباط مستقیم با ارتقای سلامت افراد جامعه از اهداف برگزاری این دوره ها دانست.