به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه، در این جلسه در خصوص انواع تثبیت کننده ها مجازو موارد مصرف آنها در صنعت غذا، نقش استابلایزرها در مواد غذایی مختلف، نحوه عملکرد آنها در پایداری محصول مواد غذایی ونحوه اضافه کردن آنها در فرآیند تولید آموزش های لازم ارائه شد.
مسئول صدور پروانه های معاونت غذا و دارو دراین جلسه گفت: استابلایزرها که برای بهبود ساختار مواد غذایی به آن افزوده می شود در صنایع غذایی اساساً ترکیباتی برای افزایش قوام و پایداری محصول، افزایش کیفیت و کاهش قیمت می باشد.
مهندس مرادی افزود: ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب ازسایر ترکیبات و حفظ ساختاراولیه آن، در محصولات منجمد مانند بستنی برای جلوگیری از تشکیل بلورهای یخ، در محصولاتی مانند مربا برای جلوگیری از ته نشین شدن میوه وهمچنین قوام آوردن محصولاتی مانند ماست استفاده می شود.