سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24918-33234      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 6 اذر 1398   آخرین بروزرسانی : چهار شنبه 6 اذر 1398    تعداد بازدید : 895

برگزاری جلسه آموزشی استابلایزرها در معاونت غذا و دارو کرمان

جلسه آموزشی استابلایزرها (تثبیت کننده ها صنعت غذایی) ویژه کارشناسان اداره غذا، در سالن کنفرانس معاونت غذا ودارو کرمان برگزار شد .

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا ودارو دانشگاه،  در این جلسه در خصوص انواع  تثبیت کننده ها مجازو موارد مصرف  آنها  در صنعت غذا، نقش استابلایزرها در مواد غذایی مختلف، نحوه عملکرد آنها در پایداری محصول مواد غذایی ونحوه اضافه  کردن آنها در فرآیند تولید آموزش های لازم ارائه شد. 

 مسئول صدور پروانه های معاونت غذا و دارو دراین جلسه گفت: استابلایزرها که برای بهبود ساختار مواد غذایی به آن افزوده  می شود در صنایع غذایی اساساً ترکیباتی برای افزایش قوام و پایداری محصول، افزایش کیفیت و کاهش قیمت می باشد.

مهندس مرادی افزود: ترکیبات استابلایزر برای هر محصول غذایی متفاوت است مثلا در سس سالاد برای جلوگیری از جدا شدن آب ازسایر ترکیبات و حفظ ساختاراولیه آن، در محصولات منجمد مانند بستنی برای جلوگیری از تشکیل بلورهای یخ، در محصولاتی مانند مربا برای جلوگیری از ته نشین شدن میوه وهمچنین قوام آوردن محصولاتی مانند ماست استفاده می شود.

 

DSC00446
DSC00452
DSC00458
DSC00462
DSC00464
DSC00469
DSC00472
DSC00484
DSC00486
DSC00488
DSC00489
نظر شما :
captcha