شنبه 9 اسفند 1404
کد : 27761-41455      تاریخ ایجاد : شنبه 23 مرداد 1400   آخرین بروزرسانی : شنبه 23 مرداد 1400    تعداد بازدید : 489

اهدای لوح ایثار توسط اداره پیوند دانشگاه به خانواده مرحوم افتخاری

نمایندگان اداره پیوند و دفتر نهاد مقام معظم رهبری دانشگاه با حضور در منزل مرحوم افتخاری از عمل خداپسندانه ایشان تقدیر کردند.

به گزارش روابط عمومی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، حجت الاسلام حسنی به همراه  جعفری مسئول اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه با حضور در منزل خانواده مرحوم افتخاری از اقدام خداپسندانه خانواده متوفی در اهدای عضو آن مرحوم قدردانی کردند.

در این دیدار حجت السلام حسنی نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه، ضمن ابلاغ پیام تسليت و تقدیر مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و ابزار همدردي با اين خانواده، با ذکر آیه ۳۲ سوره مائده که خداوند متعال می فرماید: وَمَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا- و هر کس نفسی را حیات بخشد (از مرگ نجات دهد) مثل آن است که همه مردم را حیات بخشیده گفت: براي يک خانواده غم از دست دادن پدر بسيار سخت است اما شما با اين اقدام خدا پسندانه و انسان دوستانه با اهداي اعضای بدن اين پدر بزرگوار کار بسيار بزرگی را انجام داديد، کاری که فقط انسان هاي بزرگ با قلبی بخشنده مي توانند انجام دهند، اهدای عضو معامله با خداي تعالی و كاری ارزشمند است و اين ايثار و فداكاری كه برگرفته از مكتب اهل بيت (ع) و آموزه هاي دينی است تا هميشه ماندگار و ابدی است كه قطعا در پيشگاه خداوند از اجر و قرب والايی برخوردار است.

همچنين رضا جعفری مسئول اداره پیوند معاونت درمان دانشگاه ضمن عرض تسليت به خانواده مرحوم افتخاری، پيام تسليت و لوح تقدير از طرف دكتر رشیدی نژاد رييس دانشگاه علوم پزشكي کرمان را به خانواده افتخاری اهدا كردند.

گفتنی است مرحوم افتخاری دچار مرگ مغزی شد كه با رضايت خانواده اش ۳ عضو وی به بيماران نيازمند اهدا شد.

 

 

 

 

 

 



 

نظر شما :
captcha