به مناسبت ولادت کریم اهل بیت (ع) و با برنامه ریزی مرکز قرآن و عترت(ع)؛
به گزارش روابط عمومی معاونت فرهنگی دانشجویی دانشگاه ، این مراسم که در فضای باز و در جوار مرقد شهدای آرام گرفته در پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد که با استقبال پر شور دانشجویان همراه بود.
مراسم با تلاوت چند از آیات قرآن توسط قاری سجاد جهانشاهی آغاز شد و پس از پخش سرود جمهوری اسلامی، نورافشانی به آسمان پردیس دانشگاه علوم پزشکی کرمان جلوه خاصی بخشید
در ابتدای مراسم، مجری مراسم صادق امیری مراسم ضمن اشاره به مجاهدت های کادر درمان از دانشجویان درخواست کرد که نسبت به رعایت شیوه نامه های بهداشتی و تمکین به توصیه های ناظرین بهداشتی معاونت بهداشتی حاضر در مراسم دقت نظر داشته باشند.
سپس رئیس دانشگاه، ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی علیه السلام از مرکز قرآن و عترت دانشگاه برای برنامه ریزی چنین مراسمی تشکر و قدردانی کرد.
دکتر رشیدی نژاد، ضمن ابراز خرسندی از حضوری شدن دانشگاه ها به اهمیت رعایت شیوه نامه های بهداشتی تاکید کرد.
در ادامه این مراسم شعرباف شهردار کرمان از دانشگاه علوم پزشکی برای برگزاری این جشن و چنین اقدام ارزشمندی تقدیر و تشکر کرد.
اجرای تواشیح بخش بعدی برنامه بود که توسط گروه طوبی صورت گرفت.
سپس دکتر مهدی شریف زاده، فوق تخصص چشم پزشکی و برگزیده جشنواره قرآن و عترت در گفتگویی صمیمی با مجری به برکات قرآن در زندگی اشاره و توجه به این موضوع که خواندن روزانه چند آیه و توجه به معانی کلام الله تاثیرات زیادی در زندگی دارد تاکید کرد.
وی در ادامه ضمن خاطره گوی از اهمیت ازدواج آسان و توجه به معیار های مهم ازدواج گفت.
سهیل معتمد دیگر برگزیده جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت مهمان بعدی مراسم بود که مجری روی صحنه با وی به گفتگو پرداخت.
در ادامه با دعوت از حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عارفی خطبه عقد زوج جوان میان شور و هیجان حضار جاری شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر علی عارفی ضمن تبریک ولادت امام حسن مجتبی علیه الاسلام در خصوص ازدواج آسان سخنانی به میان آورد.
گفتنی است شهردار کرمان، گروه های مختلف دانشجویی، دبیر شورای صنفی، کارکنان، معاونت توسعه، ناحیه بسیج دانشجویی، خیرین و ...هدایایی به عروس و داماد تقدیم کردند.
قرعه کشی و اهدای جوایز پایان بخش این مراسم بود.