دو شنبه 19 خرداد 1404
کد : 24918-58475      تاریخ ایجاد : یکشبه 17 دی 1402   آخرین بروزرسانی : دو شنبه 18 دی 1402    تعداد بازدید : 164
معاونت غذا و دارو دانشگاه کرمان برگزار کرد؛

جلسه آموزشی دستوالعمل رسیدگی به شکایات غذایی و آشامیدنی، حداقل ضوابط فنی وبهداشتی انبارهای غذایی و آرایشی و بهداشتی و واحدهای لبنی

جلسه آموزشی رسیگی به شکایات اداره غذا و حداقل ضوابط فنی انبارهای غذایی و آرایشی و بهداشتی و واحدهای لبنی با حضور کارشناسان اداره غذا، یکشنبه 17 دی ماه در سالن مدیریت اداره غذا برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، با توجه به دستورالعمل و پیگیری های سازمان غذا و دارو و لزوم افزایش آگاهی و به روز شدن اطلاعات کارشناسان در بازرسی ها و پیرو مصوبات کمیته آموزش و توانمندسازی  دانشگاه در خصوص برگزاری دوره های رسیدگی به شکایات و حداقل ضوابط فنی و بهداشتی انبارهای غذایی و احدهای لبنی به صورت فشرده توسط مهندس عباس قلعه خانی، مهندس امید توکلی و خانم دکتر فرخی برای کارشناسان اداره غذا باز بینی شده و در جهت تسهیل در بازرسی ها به سولات کارشناسان در این خصوص پاسخ داده شد.

 

 

IMG_2657
IMG_2658
IMG_2661
IMG_2663
IMG_2666
IMG_2668
IMG_2669
نظر شما :
captcha