به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این جلسه آموزشی به صورت حضوری و آنلاین و با حضور دکتر اسدی پور معاون غذا و دارو موسسین و مسئولین فنی مراکز و کارشناسان معاونت درمان برگزار شد.
در این نشست، دکتر اسدی پور معاون غذا و دارو دانشگاه، با اشاره به ضرورت نظارت بر توزیع و عرضه داروهای تحت کنترل (مخدر)، بر لزوم درج و ثبت اطلاعات صحیح و قابل استناد در سامانه هوشمند طراحی شده در حوزه معاونت غذا و دارو تاکید کرد.
گفتنی است این سامانه با بهرهگیری از توانایی و تجارب فنی کارشناسان واحد داروهای تحت کنترل (MMT) معاونت غذا و دارو دانشگاه و با همکاری کارشناسان اداره درمان سوء مصرف مواد معاونت درمان و انجمن صنفی درمانگران اعتیاد استان و با استفاده از دانش و اطلاعات کاربردی شرکت فناوری رویاپرداز ماد طراحی و به مرحله اجرا رسیده است.
در پایان این جلسه آموزشی، سوالات مراکز مطرح، پاسخ های فنی در این خصوص ارائه و برای برخی نواقص اعلام شده نیز مقرر شد در بروزرسانی آتی سامانه مذکور رفع شود.