دو شنبه 20 مهر 1405
کد : 24913-63617      تاریخ ایجاد : دو شنبه 5 شهریور 1403   آخرین بروزرسانی : دو شنبه 5 شهریور 1403    تعداد بازدید : 51

پنجمین اهدای عضو سال جاری، نجات زندگی سه نفر را به همراه داشت

کبد و دو کلیه زنده‌ یاد محمد صادق سالاری، جوان ١٩ ساله از منوجان، به سه بیمار پیوند زده شد.

به گزارش روابط عمومی معاونت درمان دانشگاه، مسئول واحد فراهم‌آوری اعضای پیوندی دانشگاه علوم پزشکی کرمان اعلام کرد: زنده‌یاد سالاری که در اثر یک حادثه دچار مرگ مغزی شده بود، در شامگاه جمعه دوم شهریورماه، اعضای خود را به دو بیمار در کرمان و یک بیمار در شیراز اهدا کرد.

دکتر پیمان کارنما، ادامه داد: محمد صادق سالاری، ٢٩ مردادماه امسال به دلیل یک حادثه دچار ضربه مغزی و خونریزی مغزی شد و در بیمارستان ١٢ فروردین کهنوج بستری شد. علی‌رغم تلاش کادر درمان، او دچار مرگ مغزی شد و پس از تایید و اخذ رضایت خانواده، دوم شهریورماه به بیمارستان شهید باهنر کرمان منتقل شد. در آنجا، دو کلیه و کبد وی برای پیوند به بیماران نیازمند برداشته و به بیمارستان افضلی پور و بیمارستانی در شیراز برای پیوند منتقل شد. 

دکتر کارنما همچنین از تلاش‌ها و زحمات کادر پزشکی و پرستاری مستقر در بیمارستان‌های ١٢ فروردین منوجان، شهید باهنر و افضلی پور کرمان قدردانی کرد. 

به گفته وی ٢٢۴ تاکنون مورد اهدای عضو در استان کرمان انجام شده است. 

 

نظر شما :
captcha