شنبه 9 اسفند 1404
کد : 25281-65455      تاریخ ایجاد : یکشنبه 20 ابان 1403   آخرین بروزرسانی : یکشنبه 20 ابان 1403    تعداد بازدید : 417

مدیران خدمات پرستاری مراکز آموزشی و درمانی شهر کرمان با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار کردند

مدیران خدمات پرستاری، مراکز آموزشی و درمانی شهر کرمان دانشگاه علوم پزشکی کرمان امروز ٢٠ آبان ماه با سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان دیدار و گفت وگو کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در این دیدار مترون های بیمارستان های افضلی پور، شفا، باهنر و شهید بهشتی ضمن تبریک انتصاب دکتر هاشمیان به عنوان سرپرست دانشگاه، مشکلات، چالش ها و فعالیت های انجام شده در حوزه خود را تشریح کردند.

 

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز در این دیدار گفت: هرگونه حمایت در راستای رفع مشکلات جامعه پرستاری را خواهد داشت. 

 

دکتر مرتضی هاشمیان همچنین بر افزایش رضایتمندی بیمار و پرسنل تاکید کرد و افزود: درب اتاق مترون ها باید به روی پرسنل و مراجعه کنندگان باز باشد تا آنهامشکلات و خواسته هایشان را بیان کنند.

 

وی همچنین بر نقش محوری پرستاران در ارتقای کیفیت ارائه خدمات تاکید کرد.

IMG_9956
IMG_9960
نظر شما :
captcha