فردا؛ همزمان با سراسرکشور و در دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
به گزارش روابط عمومی معاونت آموزشی، مدیر امور آموزشی دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این باره گفت: این آزمون با حضور 2473 نفر داوطلب که شامل 1898 داوطلب زن و 575 داوطلب مرد می شود، در محل مرکز آزمون شهید سلیمانی برگزار می شود.
دکتر رضا شجاعی پور افزود: این آزمون به صورت سراسری همزمان با کل کشور در دو نوبت صبح و عصر روزهای پنجشنبه و جمعه هشتم و نهم خردادماه، ویژه گروه های پزشکی برگزار می شود.
وی بیان کرد: رعایت مواردی چون ممنوعیت ورود هرگونه وسایل نقلیه به داخل پردیس و یک ساعت قبل از آغاز آزمون در محل حضور داشته باشند، ضروری است.
وی توصیه کرد: فاصله سردر پردیس تا مرکز آزمون مسافتی حدود 500 متر است که برای داوطلبان در این مسیر یک دستگاه اتوبوس جهت ایاب و ذهاب در نظر گرفته شده است.
وی با تاکید بر اینکه ورود هرگونه وسایل ارتباطی وهوشمند به داخل سالن آزمون ممنوع است، اظهار داشت: به همراه داشتن کارت شناسایی معتبر شامل(کارت ملی ،شناسنامه ،اصل گذرنامه )الزامی است.