در راستای بهبود روند خدمات رسانی مراجعین به مراکز درمانی شهر کرمان؛
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدید دادخدا سالاری مدیر کل اداره بازرسی به همراه دکتر مرتضی هاشمیان رییس دانشگاه و جمعی از مدیران و کارشناسان معاونت درمان و بازرسی دانشگاه با حضور در بخشهای مختلف مراکز درمانی خصوصی و دولتی شهر کرمان، بر چگونگی ارائه خدمات درمانی به بیماران و مراجعان این مراکزنظارت کردند.
در این بازدید ابتدا از بخشهای مختلف بیمارستان افضلی پور و قسمتهای مختلف این بیمارستان به صورت میدانی بازدید انجام شد
در ادامه با حضور در بیمارستان نیمه شعبان به عنوان مرکز خصوصی و حضور در بخشهای این بیمارستان موجودی انبار بحران و مشکلات این مرکز و کمبودها بررسی شد.
در ادامه مدیر کل بازرسی و رییس دانشگاه، در بیمارستان راضیه فیروز قول مساعدت و همکاری برای حل مشکلات این مرکز را دادند و سپس و در در حاشیه بازدید از بیمارستان مهرگان دکتر کرامت یوسفی رییس بیمارستان گزارشی از تعداد مراجعه کنندگان و همچنین روند ساخت و اضافه کردن ساختمان جدیدبه ساختمان مهرگان ایراد سخرانی کرد.
در بازدید از بیمارستان شهید باهنر و بخشهای مختلف از روند ساخت و مقاوم سازی اتاق عمل ترمیمی،ارولوژی و فک صورت و ساختمان قدیمی اتاق عمل ارولوژی بررسی های لازم انجام شد.
در انتهای بازدید، از مرکز آموزشی درمانی شفا و بخش های مختلف و روند خدمات رسانی، توضیحات مترون بیمارستان در خصوص خدمات انجام شده و بیمارانی که دارای کد 724 هستند بحث و تبادل نظر شد.
در پایان با حضور در محل بیمارستان در حال ساخت شهید سلیمانی چگونگی ساخت و روند اقدامات صورت گرفته توسط مدیر عامل موسسه نوین سازه خاتم الانبیا شرح و بازگو شد.