به گزارش روابط عمومی مرکز آموزشی درمانی شهید باهنر، دکتر محمد عسکرزاده، متخصص Neuroimaging (تصویربرداری عصبی) از دانشگاه علوم پزشکی کرمان و بیمارستان شهید باهنرکرمان موفق به کسب رتبه اول مقاله برتر سال ۲۰۲۵ در چهلمین کنگره رادیولوژی ایران شد.
این رویداد علمی که با محوریت موضوعی هوش مصنوعی در تصویربرداری پزشکی از تاریخ ۲۹ مهر تا ۲ آبان سال جاری در محل همایشهای ایرانمال برگزار شد، میزبان متخصصان و پژوهشگران برجسته این حوزه بود.
مقاله ارائهشده توسط دکتر عسگرزاده که در رقابتی فشرده به عنوان اثر برگزیده انتخاب شد، بر کاربردهای نوین هوش مصنوعی در حوزه تصویربرداری عصبی متمرکز است. این دستاورد علمی، نشان از توانمندی بالای پژوهشگران داخلی داشته و نام استان کرمان و دانشگاه علوم پزشکی کرمان را در عرصه ملی درخشان کرد.
کسب این جایزه معتبر، گامی مهم در راستای ارتقای مرزهای دانش و معرفی دستاوردهای پژوهشی ایران در حوزه فناوریهای پیشرفته پزشکی محسوب میشود.
.jpg)