مراسم گرامیداشت روز کارگر در بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک برگزار شد
۱۴۰۲ شنبه ۱۶ ارديبهشت
مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر در بیمارستان ولی عصر(عج) شهرستان شهربابک با حضور مهندس شریفی رئیس اداره کار و رفاه اجتماعی، دکتر مرتضی زاده رئیس شبکه بهداشت و درمان و دکتر امین رئیس بیمارستان و سایر م...
مراسم گرامیداشت روز کارگر در بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک برگزار شد
برنامه سه شنبه مهدوی و گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری در بیمارستان ولی عصر (عج) شهربابک
۱۴۰۲ سه شنبه ۱۲ ارديبهشت
برنامه سه شنه مهدوی همراه با گرامیداشت سالروز شهادت استاد مطهری در بیمارستان ولی عصر (عج) شهربابک برگزار شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک
۱۴۰۲ شنبه ۹ ارديبهشت
به مناسبت روز علوم آزمایشگاهی، از پرسنل آزمایشگاه بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک تجلیل شد.
گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک
افتتاح مرکز درمانی شهید صادق رییسی شهید مدافع سلامت در شهرستان شهربابک
۱۴۰۲ شنبه ۱۹ فروردين
مرکز درمانی شهید صادق رییسی شهید مدافع سلامت در شهرستان شهربابک، 17 فروردین ماه افتتاح شد.
افتتاح مرکز درمانی شهید صادق رییسی شهید مدافع سلامت در شهرستان شهربابک
همزمان با میلاد باسعادت امام حسن مجتبی (ع) صورت پذیرفت؛
سفره ساده افطاری مدافعان سلامت شهربابک به همت بسیجیان و کارکنان بیمارستان ولی عصر ( عج)
۱۴۰۲ پنج شنبه ۱۷ فروردين
سفره ساده افطاری مدافعان سلامت شهربابک، همزمان با میلاد با سعادت امام حسن مجتبی (ع)، به همت بسیجیان و کارکنان بیمارستان ولی عصر (عج) در محوطه بیمارستان انداخته شد.
بازدید نوروزی بازرسان استانداری کرمان از بیمارستان ولی عصر (عج)
۱۴۰۲ سه شنبه ۸ فروردين
بازرسین استانداری کرمان، از بخش‌های بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان شهربابک بازدید کردند.
بازدید نوروزی بازرسان استانداری کرمان از بیمارستان ولی عصر (عج)
بازدید نوروزی بازرسان دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بیمارستان ولی عصر (عج)
۱۴۰۲ شنبه ۵ فروردين
بازرسان دانشگاه ضمن بازدید از بخش‌های بیمارستان بیمارستان ولی عصر (عج) شهرستان شهربابک، از نزدیک فرآیند ارائه خدمات به بیماران در این بیمارستان را بررسی کردند.
بازدید نوروزی بازرسان دانشگاه علوم پزشکی کرمان از بیمارستان ولی عصر (عج)
در اولین روز از سال جدید؛
سرپرست بیمارستان ولی عصر ( ع) از این مرکز بازدید کرد
۱۴۰۲ شنبه ۵ فروردين
سرپرست بیمارستان ولی عصر ( ع) شهربابک، در اولین روز از فروردین سال 1402 با حضور در بخش های مختلف بیمارستان فرا رسیدن سال نو را به همکاران این مرکز تیریک گفت.
سرپرست بیمارستان ولی عصر ( ع)  از این مرکز بازدید کرد
با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی کرمان؛
انبارگردانی بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک انجام شد
۱۴۰۱ چهارشنبه ۲۴ اسفند
انبار گردانی انبارهای لوازم مصرفی و دارویی بیمارستان ولی عصر(عج)شهربابک با حضور نماینده دانشگاه علوم پزشکی و حسابرس 23 اسفندماه انجام شد.
انبارگردانی بیمارستان ولی عصر(عج) شهربابک انجام شد
برگزاری جشن بزرگ میلاد با سعادت امام زمان(عج) در بیمارستان ولی عصر (عج) شهربابک
۱۴۰۱ شنبه ۲۰ اسفند
مراسم جشن نیمه شعبان در بیمارستان ولی عصر (عج) شهربابک با حضور دکتر امین سرپرست بیمارستان و پرسنل به همراه فرزندان پرسنل، عصر سه شنبه ۱۶ اسفند ماه برگزار شد.
برگزاری جشن بزرگ میلاد با سعادت امام زمان(عج) در بیمارستان ولی عصر (عج) شهربابک