یکشبه 18 خرداد 1404
کد : 24926-25399      تاریخ ایجاد : یکشبه 5 دی 1395   تعداد بازدید : 307
به مناسبت هفته بسیج ملی کاهش مصرف نمک،قند و چربی صورت پذیرفت:

بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور

کارشناسان تغذیه و بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان راور از رستوران ها، اشپزخانه های مراکز شبانه روزی و مراکز طبخ و توزیع غذا جهت اندازه گیری میزان ید در نمک مصرفی و بررسی نوع روغن مصرفی در طبخ غذا بازدید کردند.

در این بازدید آموزش های لازم در خصوص استفاده از نمک ید دار و روغن مایع و نحوه نگهداری صحیح آنها به متصدیان داده شد.



بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
بازدید از مراکز تهیه و طبخ غذا در شهرستان راور
نظر شما :
captcha