در ابتدا رییس مرکز بهداشت ضمن بیان اهداف
کارگاه، با توجه به فرارسیدن روز جهانی تخم مرغ در زمینه فواید تغذیه ای غذاهای
سلامت محور از جمله شیر و تخم مرغ صحبت نمود.
دکتر یوسف نژاد، همچنین مطالبی در زمینه اهمیت ریز مغذی ها به خصوص مکمل
یاری دانش آموزان بیان کرد.
در ادامه جوکار مسئول سلامت خانواده و تغذیه مطالبی در
زمینه گروه های غذایی و تغذیه در سنین نوجوانی و دستورالعمل مکمل یاری دانش آموزان
آموزش داد.
در پایان صادقی کارشناس برنامه در زمینه روند اجرای برنامه
از 15مهرماه توضیحاتی داد.






