کد : 25281-41776      تاریخ ایجاد : ۱۴۰۰ چهارشنبه ۱۷ شهريور   آخرین بروزرسانی : ۱۴۰۰ شنبه ۲۰ شهريور    تعداد بازدید : 543

گزارشی از روند واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در شهرستان های بافت، رابر و ارزوئیه

بافت، رابر و ارزوئیه از شهرستان های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی کرمان، مقصد سفر یک روزه پایان هفته مستندسازان این دانشگاه برای ثبت نحوه و روند واکسیناسیون علیه بیماری کرونا بود.

به گزارش وب دا کرمان، مستند سازی و گزارش تصویری از روند واکسیناسیون را از شهرستان بافت آغاز کردیم، شهرستانی که شنیده ها حاکی بر آن بود که شهروندان آن استقبال خوبی از واکسیناسیون  علیه بیماری کرونا دارند.

مدیر شبکه بهداشت  و درمان شهرستان بافت هم تایید می کند که شهروندان این شهرستان استقبال خوبی از واکسیناسیون دارند اما آنچه برایشان مهم است نوع واکسن است.

دکتر احسان سلطانی نژاد می گوید: در این شهرستان ظرفیت تزریق 1500 تا 1800 دز واکسن را روزانه داریم و در حال حاضر به طور متوسط روزانه بیش از 1000 نفر به پایگاه های واکسیناسیون مراجعه می کنند.

به گفته وی نزدیک به 51 هزار نفر از جمعیت شهرستان بافت مشمول انجام طرح واکسیناسیون علیه بیماری کرونا هستند که تاکنون با فراخوان  گروه های سنی هدف بیش از 23 هزار نفر نوبت اول و 14 هزار نفر نوبت دوم واکسن را دریافت کرده اند.

دکتر سلطانی نژاد ادامه داد: تاکنون 21 درصد جمعیت شهری و 33 درصد جمعیت روستایی این شهرستان 2 دز  واکسن را دریافت کرده اند.

وی شمار مراکز و پایگاه های واکسیناسیون در این شهرستان را شامل 2 پایگاه تجمیعی در شهر بافت و 8 پایگاه بهداشتی و درمانی در مراکز روستایی عنوان کرد.

او به حضور عشایر در منطقه بافت هم اشاره کرد و گفت: با همکاری اداره طرح عشایرشهرستان تیمی از شبکه بهداشت و درمان شامل پزشک و واکسیناتور در مناطق عشایری حضور می یابند و کار واکسیناسیون افراد مشمول را انجام می دهند.

وی افزود: از چهار هزار نفر جمعیت عشایری این شهرستان بیش از 80 درصد از جمعیت علیه بیماری کرونا واکسینه شده اند.

مدیر شبکه بهداشت و درمان رابر در سفر مستند سازان به این شهرستان جمعیت واکسینه شده علیه بیماری کرونا را 37 درصد عنوان کرد.

دکتر محمد رضا فرحبخش  گفت: 93 درصد جمعیت بالای 60 سال این شهرستان  و 75 درصد جمعیت 40 تا 60 سال واکسن علیه بیماری کرونا را دریافت کرده اند.

وی افزود: بر این اساس 11729 نفر نوبت اول و 7382 نفر نوبت دوم واکسن را دریافت کرده اند.

به گفته وی واکسیناسیون علیه بیماری کرونا در 5 مرکز بهداشتی درمانی این شهرستان در حال انجام است.

ارزوئیه، آخرین شهرستان در این سفر یک روزه بود، شهرستانی که به گفته  مدیر شبکه بهداشت و درمان آن استقبال شهروندان ارزوئیه در مقایسه با سایر شهرستان های همجوار از واکسیناسیون کمتر است.

مرتضی امیری پاک می گوید: روزانه به طور متوسط 400 تا 600 نفر به 6 مرکز بهداشتی درمانی در این شهرستان برای تزریق واکسن مراجعه می کنند.

به گفته وی 16 هزار و 724 نفر از جمعیت هدف واکسینه شده اند.

b1
b2