جمعه 8 اسفند 1404
کد : 24923-13012      تاریخ ایجاد : پنج شنبه 18 فروردین 1390   تعداد بازدید : 822

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان: 2 هزار و 700 تخت بيمارستاني در كرمان وجود دارد

معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان با اشاره به وجود دو هزار و 700 تخت بيمارستاني در كرمان گفت: ضريب اشغال تخت بيمارستاني در استان نيز 6/62 است.
 معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان با اشاره به وجود دو هزار و 700 تخت بيمارستاني در كرمان گفت: ضريب اشغال تخت بيمارستاني در استان نيز 6/62 است.
 'محمد حسن لاري زاده' شامگاه چهارشنبه در نشست خبري هفته سلامت افزود: طي سال گذشته اقدامات مناسبي در رفع مشكلات درماني و تجهيزاتي در استان انجام شد. وي ادامه داد: بر اين اين اساس تقريبا نياز به تجهيزات در قسمت هاي مختلف وجود ندارد و دانشگاه به سمت افزايش بهره وري از اين تجهيزات گام بر مي دارد.
دكتر لاري زاده خريداري دستگاه پرتو درماني بيمارستان شفا را از اقدامات اين معاونت در سال گذشته عنوان كرد و گفت: خريد دستگاه هاي سي تي اسكن شهرستان ها و تجهيز بخش هاي مراقبت ويژه از ديگر اقدامات در سال گذشته بوده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشكي كرمان با اشاره به عمر طولاني فضاي فيزيكي و ساختار بيمارستان ها و مستهلك شدن آنها گفت: برنامه اي كه در سال گذشته در دستور كار قرار گرفت نوسازي و ترميم فضاي فيزيكي بود كه در چند بيمارستان تحت پوشش اين دانشگاه انجام شد. وي بهبود ساختار خدمت رساني بهتر و استاندارد جهت حمايت از بيماران را از ديگر فعاليت هاي معاونت درمان در سال گذشته عنوان كرد و گفت: بر اين اساس بخش اورژانس بيمارستان باهنر نوسازي شد.
نظر شما :
captcha