یکشبه 18 خرداد 1404
کد : 24923-13418      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 12 بهمن 1390   تعداد بازدید : 623

معاون استاندار کرمان: بومی سازی علوم مورد توجه قرار گیرد

معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمان، با تاکید بر بومی شدن فراگیری علوم مختلف، گفت: آنچه که امروز در آمریکای لاتین، چین، خاورمیانه و یا ایران است، یکی نیست و باید این آموزش ها به صورت بومی منتقل شود.

  به گزارش پایگاه اطلاع رسانی"وبدا " ، " جواد کمالی" روز سه شنبه در درپنجمین همایش كشوری یادگیری الكترونیك در آموزش علوم پزشكی در محل دانشگاه علوم بین المللی و تكنولوژی پیشرفته محیطی ماهان كرمان (هایتك) افزود: اگر نتیجه مطلوبی از آموزش هایی که داده نمی شود، نمی گیریم به دلیل بومی نبودن این علوم است .وی در بخش دیگری با اشاره به رشد روز افزون علم در جهان، گفت: رعایت اخلاق، سرعت در کار، حفظ علوم و به روز بودن از جمله مواردی است که بایدمورد توجه قرار گیرد.

 معاون سیاسی و امنیتی استاندار کرمان، بر ایجاد امنیت علمی تاکید کردو گفت: فردی که چندین سال علوم را فراگرفته متاسفانه به راحتی دیگران ازاین علم سوء استفاده می کنند.
  وی اضافه کرد: متاسفانه در فضای مجازی به راحتی از علم دانشمندان سوءاستفاده می کنند و از این نظر باید امنیت علمی از نظر فناوری تامین شود .کمالی، همچنین یکی دیگر از خطرات جدی در راه علم را برداشت های غیرمجاز از مقالات و دستاوردهای علمی عنوان کرد وگفت: باید چاره اندیشی شودکه در این زمینه چنین مشکلاتی پیش نیاید .مسوول نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه علوم پزشکی کرمان نیز دراین همایش، گفت: رعایت اخلاق و قوانین در زمینه اکترونیک ضروری است    حجت الاسلام" علی عارفی"، افزود:ابزارالکترونیک منحصر به علوم پزشکی نیست و همه علوم درگیر با پیشرفت های الکترونیکی هستند .
   
وی با اشاره به پیشرفت های علمی جمهوری اسلامی، اظهار داشت: امروزاین نظام جزء قدرت های علمی محسوب می شود .وی همچنین گفت: آموزش الکترونیک پدیده نووموفقی است که علاوه بر سرعتدر عمل چالش هایی را نیز در بردارد حجت الاسلام عارفی در ادامه گفت: اسلام با پیشرفت علوم مخالف نیست بلکه تایید کننده علوم است .  به گزارش "وبدا" پنجمین همایش كشوری یادگیری الكترونیك در آموزش علوم پزشكی تا 13 بهمن ماه جاری  در دانشگاه علوم بین المللی و تكنولوژی پیشرفته محیطی ماهان كرمان (هایتک) برگزار می شود

 

 

 

نظر شما :
captcha