دو شنبه 20 مهر 1405
کد : 24923-13452      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 19 بهمن 1390   تعداد بازدید : 706

ویزیت رایگان دانش آموزان مجتمع امام حسين(ع) توسط كانون بسيج جامعه پزشكي دانشگاه

به مناسبت دهه مبارک فجر طرح ویزیت رایگان بیماران ویژه مناطق محروم در دبستان مجتمع امام حسين(ع) در منطقه محروم پشت بند در جاده كوهپايه اجرا شد.

به مناسبت دهه مبارک فجر طرح ویزیت رایگان بیماران ویژه مناطق محروم در دبستان دخترانه مجتمع امام حسين(ع) در منطقه محروم پشت بند در جاده كوهپايه  اجرا شد.

به گزارش  خبرنگار وبدا دانشگاه، این طرح به همت تيم پزشكي كانون بسيج جامعه پزشكي دانشگاه در هفتمين روز از دهه فجر اجرا شد.ویزیت حدود 45 دانش آموز و اهداء رایگان دارو و ارجاع دانش آموزان بي بضاعت جهت ادامه درمان به پزشك متخصص از جمله اقدامات این طرح بود.

اجرای طرح ویزیت رایگان بیماران به ویژه در مناطق محروم از جمله طرح های بسیار خوب و ارزشی در نظام اسلامی است كه با اعزام پزشکان متخصص ضمن ویزیت از این قشر، فرهنگ معنویی این طرح نیز در جامعه ترویج می شود .

نظر شما :
captcha