بر پايه اين گزارش، در اين كارگاه آموزشي كه نمايندگان معاونت هاي غذا و دارو كشور حضور يافتند، فرخي كارشناس معاونت غدا و دارو كرمان با حضور در اين كارگاه آموزشي در زمينه استفاده معاونت غذا و دارو كرمان از اين سيستم در مورد محموله هاي صادراتي پسته به اتحاديه اروپا صحبت و توضيحاتي در خصوص عملكرد معاونت غذا و دارو كرمان ارائه كرد.
در این کارگاه که باهدف لینک شدن سازمان غذا و دارو و مرکز بیماری ها برای شناسایی مواد غذایی ناسالم برگزار شد، مدرسینی از سازمان جهانی بهداشت حضور داشتند.
سيستم پايش و نظارت بر مواد غذاي در ايران، سيستم اخطار سريع مواد غذايي و خوراك دام در اتحاديه اروپا، سيستم رسيدگي به شكايات غذا و دارو، مقررات بهداشت بين المللي، سايت عمومي بهداشت محيط و همكاري راسف و اينفو سان از جمله مباحث این کارگاه دو روزه بود.


