به گزارش روابط عمومی دانشگاه، عضو هیأت علمی گروه روانپزشکی دانشگاه و مسئول برگزاری این دوره آموزشی گفت: هفته چهارم و پنجم این دوره آموزشی در روزهای 7، 8، 21 و 22 دی ماه با موضوع "طرحواره درمانی هیپنوتیزمی" برگزار شد.
دکتر" مهدی حسینی فرد" افزود: در هفته چهارم این دوره آموزشی دکتر"فرزین رضاعی" آموزش مدل نظری و تشریح تکنیک های درمانی ارائه کرد و در هفته پنجم این مدرس دانشگاه تلفیق ابزار هیپنوتیزم با مدل "طرحواره درمانی" را به صورت عملی تشریح و آموزش داد.
مسئول برگزاری این دوره آموزشی در مورد تعریف"طرحواره درمانی" گفت: طرحواره درمانی ، مدل درمانی است که اوایل دهه 90 توسط فردی به نام "یانگ" در افرادی که مشکلات شخصیتی، منشی و افسردگی مزمن دارند، مطرح شد.
وی ادامه داد: روش های درمانی قبلی در سطوح تفکر کار می کردند که سطحی تر بود اما طرحواره درمانی ساختار و باورهای عمیق فرد در مورد خود، دیگران و آینده را مورد هدف و تغییر قرار می دهد.
دکتر حسینی فرد، اضافه کرد: "طرحواره درمانی" یک روش مداخله ای برای درمان اختلالات مزمن روانی است که با استفاده از تکنیک های شناختی، رفتاری و هیجانی و بین فردی در جلسات طولانی سعی در بازسازی ساختارهای شناختی و باورهای عمیق فرد دارد.