به گزارش وب دا، دکتر" میترا مهربانی" در این رابطه با تاکید بر اینکه کنترل فشار خون در افراد مبتلا به این بیماری باید زیر نظر پزشک صورت گیرد، افزود: همچنین این بیماران از مصرف غذاهای دارای سدیم بالا (دارای نمک طعام) باید پرهیز کنند.
وی ادامه داد: مصرف میوه هایی چون موز، زردآلو، پرتقال، انگور، آلو، سبزیجاتی همانند انواع کدو و کلم، جوانه گندم و اسفناج به دلیل املاح مطلوب برای پایین آوردن فشار خون موثر هستند.
وی در مورد مصرف گریپ فروت در بیماران مبتلا به پرفشاری خون گفت: این میوه با بیشتر داروها تداخل دارویی دارد و باعث بروز سمیت دارویی می شود در صورتیکه داروی خاصی مصرف نمی کنند، باید مصرف کرد.
وی اظهار داشت: برگ های درخت زیتون نیز فشار خون را پایین می آورد که فراورده دارویی از این برگ در بازار است.
دکتر مهربانی خاطر نشان کرد: از گل و برگ زالزالک، دانه شنبلیله، پیاز سیر، برگ و ساقه دارواش، ساقه و برگ جعفری، برگ زیتون در سراسر دنیا از جمله ایران فراوده هایی با شکل های دارویی از جمله قرص و قطره تهیه شده است که به عنوان کمکی در درمان فشار خون توسط پزشکان استفاده می شود.