دو شنبه 19 خرداد 1404
کد : 24923-14381      تاریخ ایجاد : شنبه 24 فروردین 1392   تعداد بازدید : 509

غذاهای حاوی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کنترل فشار خون موثر است

دکترای فارماکوگنوزی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: غذاهای حادی پتاسیم، منیزیم و کلسیم در کنترل فشار خون موثر هستند.

  به گزارش وب دا، دکتر" میترا مهربانی" در این رابطه با تاکید بر اینکه کنترل فشار خون در افراد مبتلا به این بیماری باید زیر نظر پزشک صورت گیرد،  افزود: همچنین این بیماران  از مصرف غذاهای دارای سدیم بالا (دارای نمک طعام) باید پرهیز کنند.
 وی ادامه داد: مصرف میوه هایی چون  موز، زردآلو، پرتقال،  انگور، آلو، سبزیجاتی همانند انواع کدو و کلم، جوانه گندم و اسفناج به دلیل املاح مطلوب برای پایین آوردن فشار خون موثر هستند.

  وی  در مورد مصرف گریپ فروت در بیماران مبتلا به پرفشاری خون گفت: این میوه با بیشتر داروها تداخل دارویی دارد و باعث بروز سمیت دارویی می شود در صورتیکه داروی خاصی مصرف نمی کنند، باید مصرف کرد.
 وی اظهار داشت: برگ های درخت زیتون نیز فشار خون را  پایین می آورد که فراورده دارویی از این برگ در بازار است.

  دکتر مهربانی خاطر نشان کرد: از گل و برگ زالزالک، دانه شنبلیله، پیاز سیر، برگ و ساقه دارواش، ساقه و برگ جعفری، برگ زیتون در سراسر دنیا از جمله ایران فراوده هایی با شکل های دارویی از جمله قرص و قطره تهیه  شده است که به عنوان کمکی در درمان فشار خون توسط پزشکان استفاده می شود.

 

نظر شما :
captcha