سه شبه 20 خرداد 1404
کد : 24923-14800      تاریخ ایجاد : شنبه 2 اذر 1392   تعداد بازدید : 171

سرپرست معاونت بهداشتی دانشگاه معرفی شد

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان، در آیینی روز شنبه دوم آذرماه، دکتر"مهرداد فرخ نیا" را به عنوان سرپرست معاونت بهداشتی معرفی و از زحمات و خدمات دکتر" علی اصغر وحیدی" قدردانی کرد.

به گزارش وب دا، سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در این آیین به اهمیت ارائه خدمات بهداشتی بویژه خدمات پیشگیری از بیماری ها در جامعه اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال جایگاه ایران از نظر امید به زندگی که یکی از شاخص های سلامت  در دنیا به شمار می رود در رتبه 110 قرار گرفته است.

دکتر "علی اکبر حق دوست" افزود: همچنین بر اساس آمار بین المللی مصرف مواد مخدر در ایران 3/2 برابر منطقه است.

 وی اضافه کرد: ایران در زمینه تصادفات رتبه اول و در زمینه شاخص شادی که بر اساس دو شاخص مورد نظر قرار می گیرد در یکی رتبه 130 و در دیگری رتبه 150 جهان قرار دارد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی کرمان در ادامه به آمار جهانی مبتلایان به ایدز اشاره کرد و گفت: در ایران حدود 10 هزار نفر مبتلا به "اچ آی وی" مثبت شناسایی شده اند.

وی با بیان اینکه ارائه این آمار دلیل بر کم کاری سیستم سلامت نیست، اظهار داشت: عوامل مختلفی چون اختصاص نیافتن اعتبارات مناسب به سیستم سلامت، بروز رفتارهای پرخطر در جامعه و کاهش میزان باورها به سلامت ،می تواند در  این موضوع نقش داشته باشد.

دکتر حق دوست حوزه معاونت بهداشتی را فنی و تخصصی عنوان کرد و گفت: برای توسعه و ارتقاء شاخص های سلامت در جامعه همه باید تلاش کنند.

معاون بهداشتی سابق دانشگاه نیز در این آیین گفت: افرادی که در قسمت های مختلف و تحت پوشش این معاونت فعالیت می کنند خاص هستند زیرا در کنار تخصصی که دارند برای ارتقاء شاخص های بهداشتی جامعه، صادقانه از خودگذشتگی می کنند.

دکتر"علی اصغر وحیدی" به اقدامات به موقع و لازم این معاونت در زمان بروز بیماری وبا در کرمان اشاره کرد و افزود: با اقدامات و از خودگذشتگی گروه معاونت بهداشتی، طغیان بیماری وبا در جامعه کاهش یافت بدون اینکه یک نفر از جمعیت ایرانی مبتلا به این بیماری شوند.

 دکتر فرخ نیا سرپرست جدید معاونت بهداشتی نیز گم کردن اهداف سازمانی را یکی از علت های موفق نشدن سازمان ها و یا موثر نبودن برآیند فعالیت های آن سازمان عنوان کرد.

 وی ادامه داد: هدف سازمان ما سلامت است و اگر این هدف قربانی شد، آفت بزرگی برای مجموعه به شمار می رود.

 دکتر فرخ نیا تأکید کرد: هدف من نیز در این معاونت بر اساس هدف سازمان است و برنامه ریزی هایی که انجام می شود بر اساس دید سلامت نگر است.



 

نظر شما :
captcha