به گزارش پایگاه اطلاع رسانی وب دا، دکتر"محمد جعفری" روز یکشنبه در نشست تخصصی کاهش مصرف نمک در نان، افزود: افزایش مصرف نمک در بین مردم موجب افزایش مبتلایان به بیماری پرفشاری خون، بیماری های قلبی، کلیوی و پوکی استخوان می شود.
وی ادامه داد: ارائه راهکار اجرایی برای کاهش مصرف نمک در بین افراد جامعه مورد نظر مسئولان حوزه سلامت است که بر این اساس با توجه به اینکه نان به عنوان قوت غالب مردم محسوب می شود، کاهش استفاده نمک در نان مورد توجه قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: این کاهش یک اقدام اساسی و ریشه ای در راستای سلامت مردم به شمار می رود.
جعفری خاطرنشان کرد: براساس بررسی های انجام شده، هم اکنون آرد مصرفی در استان با کیفیت مناسب است و می توان مصرف نمک در نان را کاهش داد.
متخصص پزشکی اجتماعی و عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مصرف بیش از اندازه نمک علاوه بر بروز بیماری هایی چون سکته های مغزی، قلبی و پرفشاری خون از عوامل بروز سرطان معده و بیماری هایی چون نارسایی کلیوی و پوکی استخوان است.
دکتر" نوذر نخعی" افزود: حداقل 25درصد افراد بالای 25 سال سن در کشور مبتلا به پرفشاری خون هستند، در این راستا از ابتلا افراد سالم به این بیماری و همچنین کاهش عوارض پرفشاری خون در افراد مبتلا باید برنامه ریزی کرد.
وی ادامه داد: انجام فعالیت های فیزیکی، کاهش استرس و رژیم غذایی مناسب در کاهش ابتلای افراد به بیماری پرفشاری خون موثر است.
معاون اداره کل غله استان کرمان نیز در این نشست، گفت: با توجه به کیفیت مرغوب آرد در چند ماه منتهی به پایان سال جاری، مقدار مصرف نمک در نان باید کاهش پیدا کند.
دکتر" ماشاء اله محمدی" افزود: میزان مصرف نمک در نان متغییر است، زمانی که گندم سست باشد میزان مصرف نمک بالا می رود و زمانی که کیفیت گندم مناسب باشد میزان نمک مصرفی در آرد نیز کاهش پیدا می کند.