سه شنبه 21 مهر 1405
کد : 24923-15045      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 7 اسفند 1392   تعداد بازدید : 391
همه دنیا می دانند ایران ملتی آرام و نجیب است

همه دنیا می دانند ایران ملتی آرام و نجیب است

به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان، حجت الاسلام علی عارفی در خطبه های این هفته نماز جمعه جیرفت که در ناریخ دوم اسفندماه جاری افزود: غربی ها ایران را از گفت و گوهای ژنو حذف کردند و این اقدام باعث شد تا آنها نتیجه ای از این مذاکرات نگیرند.

امام جمعه موقت جیرفت گفت: دنیا به این مهم پی برده است که آمریکا تروریست های جهان را مسلح می کند و پشت سر آنها ایستاده است.

حجت الاسلام علی عارفی افزود: این موضوع برای همه به اثبات رسید که ایران در بحث سیاسی در منطقه تاثیرگذار است و همه می دانند که آمریکا و همدستانش در سوریه زمین گیر شده اند.

وی خاطرنشان کرد: دنیا شیطنت‌های آمریکا را فهمیده است و به خوبی می‌داند که فتنه عراق و سوریه زیر نظر آمریکاست.

خطیب جمعه جیرفت گفت: دنیا فهمیده است کشوری که ادای حقوق بشر در می آورد بزرگترین ناقض حقوق بشر است و هر روز صدها انسان به خاطر حیله گری و فتنه گری آمریکا در جهان کشته می شوند.

وی افزود: آمریکا دنبال بهانه‌ای برای استعمار و استبداد می گشت و امروز شخصیت این کشور بین کشورها یک شخصیت ضد انسانی و ضد حقوق بشری است.

 وی بیان کرد: همه دنیا می‌دانند ایران ملتی آرام و نجیب است و ما 200 سال به هیچ کشوری حمله نکردیم اما مورد حمله واقع شدیم، ما توانایی استفاده از بمب های شیمیایی علیه صدام را داشتیم اما استفاده نکردیم زیرا استفاده از بمب شیمیایی کار عاجزان عالم است و ما هیچ وقت از اینها استفاده نکردیم اما حقوق بشر آنها را دیدیم که چگونه مردم بی گناه را می کشند.

 حجت الاسلام عارفی تصریح کرد: مکتب اسلام با روش های غربی مخالف است و ملت ایران تربیت شده حضرت محمد صلی الله علیه و آله و سلم است که هیچ گاه ملتی را مورد ظلم قرار نمی دهد.

وی ادامه داد: ما هشت سال مردانه در مقابل متجاوزان ایستادیم و غربی ها پرونده سیاه کوبا و عراق را در کارنامه خود دارند و اکنون سخن از ایران هراسی است.

وی گفت: ایرانی ها ساخت بمب اتم را حرام می دانند و این مساله در فقه سیاسی ما محکوم و حرام است.

مسئول دفتر نهاد در دانشگاه علوم پزشکی کرمان خاطرنشان کرد: شما قراردادها را به نفع خود ترجمعه می‌کنید و ما به پیمانی که بسته ایم پایبندیم و تیم مذاکره کننده و رییس جمهوری را از خودمان می دانیم و تا وقتی سیاست هایشان مورد تایید رهبری است آنها را دوست داریم.

وی گفت: آمریکا مدام می‌گوید گزینه ها روی میز است اما می‌دانند که اگر با ایران درگیر شوند با جهان درگیر خواهند شد.

وی بیان کرد: اگر صدمه ای به ایران وارد شود هیچ یک از منافع آمریکا در سراسر جهان در امنیت نخواهد بود.

حجت الاسلام عارفی گفت: ما می‌دانیم که حرف های آنها همه بلوف است، فکر می کنند ایران افغانسان و عراق است که قدرت نمایی کنند اما بدانید شما با تمدن هفت هزار ساله و ملتی توانمند مواجه هستید.

وی اضافه کرد: ایران کشوری متمدن است و تمدن ایران بسیار غنی است و تمدنی نیست که با آجر و سنگ شکل گرفته باشد بلکه ما تمدنی عظیم و الگوهای جهانی داریم.

نظر شما :
captcha