چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-15151      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 20 فروردین 1393   تعداد بازدید : 258
رییس دانشگاه:

علم آموزی در دانشکده ها تقویت شود

رییس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: تقویت علم در دانشکده ها باید مورد توجه قرار گیرد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه،  دکتر"علی اکبر حق دوست" در آیین ابقاء رییس دانشکده پیراپزشکی، افزود: برگزاری سخنرانی های علمی می تواند علم آموزی را در میان دانشجویان تقویت کند.

 وی با اشاره به اهداف ایجاد دانشگاه ها، اظهار داشت: وظیفه ماست خود را محک بزنیم که تا چه اندازه توانسته‌ایم به این اهداف برسیم.

وی گفت: وقت گذاشتن یکی از شاخصه های مدیریت جهادی است که در کنار این امر باید استفاده بهینه از امکانات موجود را مورد توجه قرار داد.

دکتر حق‌دوست، به برنامه های عمرانی در  این دانشگاه اشاره کرد و افزود: اگر خدا بخواهد برنامه های بسیاری را داریم تا در سال آینده پدریزه دانشگاه متفاوت شود.

 وی بیان کرد: قرار است سازمان مرکز دانشگاه به پردیزه منتقل شود.

 وی اضافه کرد: نقشه مجتمع کلاس های پردیزه طراحی شده و تا دو هفته آینده عملیات ساخت این کلاس ها آغاز خواهد شد.

 وی طراحی نقشه دانشکده های پرستاری و پیرا پزشکی و سالن آمفی تئاتر را ازدیگر کارهای انجام شده عنوان کرد و گفت: امیدوارم  در ماه های آتی این طرح ها نیز اجرایی شود.

 به گزارش وب دا،  دکتر علی اکبر حق دوست در ابلاغی دکتر "محمد مرادی" رییس دانشکده پیرا پزشکی را در سمت خود ابقاء کرد.

 

 

 

 

 

نظر شما :
captcha