چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-15302      تاریخ ایجاد : یکشنبه 28 اردیبهشت 1393   تعداد بازدید : 261
عضو هیات علمی دانشگاه:

فشار خون را باید با دستگاه های جیوه ای اندازه گیری کرد

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی کرمان و فوق تخصص نفرولوژی گفت: بهترین دستگاه اندازه گیری فشار خون، دستگاه جیوه ای است و اندازه گیری فشار خون نیز نیاز به آموزش دارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر"جلال آزمندیان" در این رابطه افزود: دستگاه های اندازه گیری فشار خون دیجیتال به طور کلی دقیق نیستند بعضی ها دقت بیشتری دارند و بعضی ها کمتر، به عنوان مثال دستگاه های دیجیتال مچی کمترین دقت را دارند و  دقت دستگاه های بازویی بیشتر است.

 وی اضافه کرد: همچنین برای اندازه گیری فشار خون مواردی چون زمان اندازه گیری را باید مورد توجه قرار داد به عنوان مثال از خوردن غذای سنگین و یا مصرف سیگار قبل از  اندازه گیری فشار خون باید پرهیز کرد.

 وی بیان کرد: قبل از اندازه گیری فشار خون باید فرد پنج تا 10 دقیقه آرامش داشته باشد.

این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: برای درمان فشار خون بالا درمان های دارویی و غیر دارویی توصیه می شود که گاهی این روش ها مقدم بر هم و گاهی نیز همزمان با هم انجام می شود.

 وی درمان غیر دارویی فشار خون بالا شامل مواردی چون اصلاح زندگی، رژیم عذایی و فعالیت فیزیکی مناسب  و... دانست.

نظر شما :
captcha