چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-15389      تاریخ ایجاد : سه شنبه 20 خرداد 1393   تعداد بازدید : 250

مهدویت یک ضرورت اجتماعی برای مردم

مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه علوم پزشکی کرمان مهدویت را یک ضرورت اجتماعی برای مردم دانست و گفت: مهدویت امید بخش است و اگر اعتقاد به مهدویت را از انسان بگیرند، انسان امیدی به زیستن ندارد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر"علی عارفی" ضمن تبریک نیمه شعبان، افزود: همه موحدان عالم و ادیان الهی، اعتقاد به آمدن مصلح جهانی دارند هرچند که در مورد شخص موعود اختلاف نظر میان ادیان وجود دارد اما اعتقاد  دارند کسی می آید و جهان را پر از عدل و داد می کند.

وی بیان کرد: اعتقاد به مهدویت موضوع امید بخش برای بشریت است ، زیرا اعتقاد دارند روزی ظلم ها شکسته می شود و عدالت جایگزین آن خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه مشکل جوامع بشری این است که همه چیز را با احساسات قبول می کنند، اظهار کرد: هرچه شناخت عمیق پیرامون موضوع مهدویت باشد، تاثیر گذاری آن عمیق خواهد بود.

حجت الاسلام والمسلمین عارفی در رابطه با شکل گیری مهدویت و عمیق شدن این موضوع در فرد، گفت:باید اصل شناخت مهدویت  و فلسفه آن را باز آموزی کنیم و با ادله عقلیه به اثبات موضوع بپردازیم  و سپس شخص حضرت مهدی را تحقیق تاریخی و کلامی( ادله  عقلی و نقلی) کنیم و اعتقادمان به منجی،اعتقاد یراسخ باشد.

  وی در ادامه افزود: برای پایدار شدن اعتقاد به مهدویت کتاب ها و مقالات بسیاری در این زمینه به رشته تحریر در آمده است.

نظر شما :
captcha