کوه تاریخی ، اسطوره ای و زیبای دماوند با ارتفاع 5671 متر ، بلندترین نقطه ایران و اولین اثر ملی طبیعی به ثبت رسیده می باشدکه پا گذاشتن به قله رفیع دماوند آرزویـی دیرین و افتخاری ماندگار برای اکثر گروه های کوهنوردی است .
تعدادی از اعضای منتخب گروه کوهنوردی افضلی پور وابسته به دانشگاه علوم پزشکی کرمان در تاریخ هفدهم شهریور ماه به مناسبت ولادت امام رضا ، کرمان را با هدف صعود به قله دماوند ترک کردند.
اعضای گروه در پیش از ظهر روز سه شنبه هجدهم شهریور به مجتمع کوهستانی پلور رسیدند و ضمن هماهنگی با دفتر فدراسیون کوهنوردی با عزیمت به نقطه شروع صعود از جبهه جنوبی کار خود را آغاز کردند.
پس از حدود 5 ساعت کوهنوردی، اعضای گروه به پناهگاه اصلی به نام بارگاه سوم رسیده و یک شب سرد با شرایط آب و هوایی زمستانی را در این پناهگاه به صبح رساندند .
با شروع اولین ساعات بامداد نوزدهم شهریور ماه در هوایی بسیار سرد و تاریک کار صعود به سمت قله آغاز شد که با افزایش ارتفاع و کاهش اکسیژن هوا و همچنین وزش بادهای شدید در منطقه ادامه کار به تدریج دشوار می شد.
وجود بخارهای گوگرد در نزدیکی قله آتشفشانی دماوند سختی کار را بیشتر کرده بود به نحوی که بسیاری از کوهنوردانی که در منطقه بودند مجبور به بازگشت می شدند . اما اعضای گروه با تلاشی بی وقفه و خستگی ناپذیر پس از 8 ساعت کوهنوردی سنگیـن موفـق شدنددر ساعت 14 روز چهارشنبه نوزدهم شهریور ماه 93 بر فراز قله باشکوه دماوند ، بام بلند ایران زمین قرار گیرند .
اعضای گروه شامل :
1-دکتر سعید صحبتی ( راهنما و سرپرست برنامه ) از مرکز بهداشت شهرستان کرمان
2- آقای حسین رضاپور از دفتر مرکزی دانشگاه
3- آقای عباس سلیمانی از معاونت بهداشتی دانشگاه
4- آقای فیروز گیلانی از دفتر مرکزی دانشگاه
5- آقای محسن بهرام نژاد میهمان و عضو افتخاری گروه
ضمناً در پایان برنامه از طرف فدراسیون کوهنوردی جمهوری اسلامی ایران، به اعضای گروه ، گواهی صعود به قله دماوند اهداء شد.
گروه کوهنوردی افضلی پور ضمن تشکر از مسئولانمحترم دانشگاه به جهت حمایت از اجرای این برنامه ، استمرار اینگونه حرکت های فرهنگی – ورزشی و اعتلای نام دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه را در دستور کار خود قرار داده است.


