چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-15691      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 9 مهر 1393   تعداد بازدید : 119

وزیر بهداشت به کرمان سفر می کند

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی شامگاه جمعه 11 مهرماه به کرمان سفر می کند.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان، دکتر سید" حسن قاضی زاده هاشمی" قرار است از بیمارستان های باهنر و افضلی پور کرمان بازدید  کند.

 برپایه این گزارش مراسم استقبال از وزیر بهداشت در فرودگاه بین المللی کرمان با حضور مسئولان استانی در ساعت 18:30 شامگاه جمعه انجام می شود.

 همچنین وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در ساعت 19:15 جمعه شب از بخش های مختلف بیمارستان شهید باهنر کرمان بازدید می کند.

 شرکت در نشست هیات رئیسه و شورای دانشگاه با حضور مسئولان استانی از دیگر برنامه های چند ساعته وزیر بهداشت به کرمان است.

 همچنین قرار است وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در روز شنبه 12 مهرماه و در ساعت 7 صبح مرکز آموزشی درمانی افضلی پور کرمان را بازید می کند.

 لازم به ذکر است دکتر قاضی زاده هاشمی پس از بازدید از مرکز افضلی پور، کرمان را برای افتتاح پروژه هایی در دانشگاه علوم پزشکی رفسنجان ترک می‌کند.

نظر شما :
captcha