پنج شنبه 23 مهر 1405
کد : 24923-15709      تاریخ ایجاد : دو شنبه 14 مهر 1393   تعداد بازدید : 188
به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار می شود:

پنجمین همایش بیماری‌های دهان ایران و اولین همایش تخصصی دردهای دهان، سر و صورت

رییس دانشکده دندان پزشکی کرمان گفت: از 23 تا 25 مهرماه جاری، پنجمین همایش بیماری‌های دهان ایران و اولین همایش تخصصی دردهای دهان، سر و صورت در کرمان برگزار می شود.

 به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، دکتر" محمدرضا زارعی" دبیر علمی این همایش گفت: با توجه به اینکه کلینیک درد دانشگاه علوم پزشکی کرمان تنها کلینیکی است که مطابق با استانداردهای بین‌المللی در ایران فعالیت دارد، نخستین همایش ملی تخصصی دردهای دهان، سر و صورت نیز به صورت همزمان با پنجمین همایش تخصصی انجمن بیماری‌های دهان ایران برگزار می شود.

به گفته وی انجمن بین‌المللی مطالعه درد امسال را به عنوان سال جهانی مقابله با دردهای دهان، سر و صورت نامگذاری کرده است.

 دبیر علمی پنجمین همایش تخصصی انجمن بیماری‌های دهان ایران گفت: در این همایش تازه‌های بیماری‌های دهان، فک و صورت با تاکید ویژه بر زخم‌های مخاط دهان، ضایعات پیش سرطانی دهان و سرطان دهان مورد بررسی قرار می‌گیرد. 

 دکتر زارعی خاطرنشان کرد: همچنین در قسمت دردهای دهان، سر و صورت تاکید ویژه بر دردهای مربوط به سیستم عصبی صورت، دردهای مرتبط با سیستم جونده فک و انواع سردردها گذاشته شده است.

وی محل برگزاری همایش را هتل پارس کرمان عنوان کرد و گفت: پیش‌بینی شده تا 500 نفر از دندانپزشکان عمومی و متخصص، پزشکان عمومی و متخصصان روماتولوژی، پوست، گوش، حلق و بینی و اعصاب در این همایش حضور یابند.

رئیس دانشکده دندانپزشکی کرمان افزود: برپایی نمایشگاه تجهیزات و لوازم دندانپزشکی و 2 کارگاه آموزشی در ارتباط با ترک سیگار و تجویز منطقی دارو به عنوان برنامه‌های جانبی همایش در نظر گرفته شده است.

دکتر زارعی اظهار کرد: 12 پنل تخصصی بیماری‌های دهان و دردهای فک و صورت نیز در پنجمین همایش تخصصی انجمن بیماری‌های دهان ایران برگزار می‌شود.

دبیر علمی پنجمین همایش تخصصی انجمن بیماری‌های دهان ایران گفت: کلینیک درد دانشگاه علوم پزشکی کرمان از سال 1390 فعالیت خود را آغاز کرده و در سطح کشور مشابهی ندارد.

وی خاطرنشان کرد: در این درمانگاه تمام دردهای مزمن منطقه سر و صورت مورد بررسی و درمان قرار می‌گیرد و شامل انواع سردردهای اولیه، دردهای مرتبط با سیستم جونده، دردهای با منشا سیستم عصبی سر و صورت است.

دکتر زارعی گفت: ارزیابی بیمار در این درمانگاه شامل معاینه کامل سر و گردن، وضعیت روحی و خواب بیمار است و براساس نتایج برای بیمار طرح درمان می‌شود.

این متخصص بیماری‌های دهان عنوان کرد: تاکنون 350 نفر در درمانگاه درد دانشگاه علوم پزشکی کرمان مورد ارزیابی و درمان قرار گرفته‌اند.

وی خاطرنشان کرد: مهمترین فاکتور و عامل در سرطان دهان و ضایعات پیش سرطانی دهان مربوط به مصرف دخانیات و سیگار است و بیماران زیادی را در این رابطه داریم.

دکتر زارعی گفت: ضایعات پیش سرطانی دهان معمولا بی‌علامت هستند و ممکن است سال‌ها در این مرحله باقی بمانند بنابراین بهبود نیافتن زخم‌های دهان باید مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: سرطان دهان جزو 10 سرطان رایج کشور و استان کرمان به شمار می‌رود و باید مراقبت‌های لازم و پیشگیرانه در این زمینه صورت گیرد.

دبیر اجرایی همایش نیز گفت: در مجموع 200 مقاله به دبیرخانه همایش ارسال شده که 150 مقاله مورد پذیرش قرار گرفته و 75 مقاله به صورت سخنرانی و 75 مقاله به صورت پوستر ارائه می‌شود.

 دکتر مریم السادات هاشمی‌پور افزود: نتیجه اصلی برگزاری این همایش ارتقای سطح دانش متخصصان این رشته و سایر شرکت کننده‌هاست که به ارتقای کیفیت خدمات درمانی و آموزشی منجر می‌شود.

وی ادامه داد: همچنین برگزاری این همایش زمینه‌ای را برای تعامل و گفت‌وگو در زمینه تحقیقات جدید حوزه بیماری‌های دهان فراهم می‌کند.

 

 

نظر شما :
captcha