با اقدام خداپسندانه یک خانواده صورت گرفت:
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه، هماهنگ کننده پیوند اعضا در دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: مرحوم حمزه، جوان 24 ساله کرمانی در صحنه تصادف دچار مرگ مغزی می شود.
"مجید گیلانی" افزود: پس از تایید مرگ مغزی او، پیشنهاد اهدای عضو به خانواده وی داده و خانواده حمزه نیز موافقت خود را برای اهدای عزیز خود اعلام می کنند.
وی ادامه داد: کبد آن مرحوم به یک مرد 22ساله و کلیه ها نیز به یک خانم و آقای 24 و 25 ساله در بیمارستان افضلی پور کرمان پیوند زده می شود.
وی ضمن قدردانی و تشکر از اقدام خداپسندانه این خانواده محترم، گفت: این خانواده با اهداء اعضای عزیز از دست رفته خود لبخند زندگی را به سه بیمار نیازمند هدیه کردند .
به گفته وی با انجام پیوند کبد در شامگاه دوم مرداد ماه، سومین پیوند کبد در سال جاری در کرمان رقم خورد.