حجت الاسلام والمسلمین عارفی:
به گزارش روابط عمومی دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه حجت الاسلام والمسلمین عارفی ضمن اشاره به این موضوع که قوم بنی امیه هیچ زمان مسلمان نشدند گفت: ابوسفیان حتی لحظه ای هم مسلمان نشد و با نفوذ خود در بین پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و یارانش می خواست که به قدرت برسد و وی همیشه تظاهر به دین و مسلمانی می کرد .
عارفی با مثال زدن عربستان در تظاهر به دین گفت: آنها ماهیت خود را در منا نشان دادند که جان مسلمانان و انسان ها چفدر برایشان بی ارزش است .
مسئول دفتر نهاد رهبری در دانشگاه ضمن اشاره به این مطلب که بنی امیه و بنی هاشم پسر عمو نبودند و این یک اشتباه تاریخی است و حتی در زیارت عاشورا هم بنی امیه لعنت شده است گفت: بعد از شهادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم، زمانی که معاویه حاکم جامعه اسلامی شد با تظاهر به دین، دین و اسلام را منحرف کردند و محتوی دین را گرفتند و همهی خیالشان راحت شد که اسلام نابود خواهد شد.
وی در ادامه افزود: آنها با این دید در روز عاشورا به صحرای کربلا آمدند که می توانند با شهادت رساندن امام حسین علیه السلام، اسلام را نابود کنند، اما امام حسین علیه السلام و یارانش پیروز شدند.
گفتنی است این مراسم به مدت سه شب از روز شنبه دوم آبان آغاز و تا دوشنبه چهارم آبان ماه ادامه خواهد داشت .







