سه شنبه 21 مهر 1405
کد : 24923-17961      تاریخ ایجاد : شنبه 11 اردیبهشت 1395   تعداد بازدید : 389

دومین کارگاه آموزش خبرنگاری در نشریات دانشجویی برگزار شد

دومین کارگاه آموزش خبرنگاری در نشریات دانشجویی با هدف ارتقای سطح توانایی دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی کرمان در سالن مداحی دانشکده پرستاری برگزار شد.

به گزارش امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی، این کارگاه آموزشی روز پنجشنبه نهم اردیبهشت ماه از ساعت 8:30 صبح تا 17 با تدریس امین شول برپا شد.

امین شول در بخش نخست درباره آشنایی با ساختار نشریات و عناصر خبر نکاتی را بیان کرد و در بخش دوم هم سبک های خبرنویسی و تیترنویسی بررسی شد.

شرکت کنندگان همچنین با اصول اولیه گزارش نویسی آشنا شدند و تمرین خبرنویسی عملی از دیگر برنامه های عصر بود.

گفتنی است عباس زاده کارشناس امور فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی کرمان با تقدیر از حضور بیش از 30 دانشجو و کارمند در این کارگاه، گفت: از این پس دوره های آموزشی به طور مرتب برگزار می شود و متقاضیان دریافت مجوز نشریات دانشجویی باید حتما این دوره ها را گذرانده باشند.


 

نظر شما :
captcha