سه شنبه 21 مهر 1405
کد : 24923-18293      تاریخ ایجاد : یکشنبه 10 مرداد 1395   تعداد بازدید : 444

افتتاح چهارمین مرکز DIC دانشگاه علوم پزشکی کرمان

چهارمین مرکز DIC دانشگاه علوم پزشکی کرمان در شهرک صنعتی شهر کرمان افتتاح شد.

در این مراسم معاون بهداشتی دانشگاه، مسئول برنامه های حوزه آسیب های اجتماعی وزارت کشور، مدیر کل و معاون امور اجتماعی استانداری کرمان، رئیس گروه اجتماعی استانداری، مدیر گروه سلامت روان معاونت بهداشتی و جمعی از کارکنان این معاونت حضور داشتند.

معاون بهداشتی دانشگاه گفت: ما امیدواریم که بتوانیم این مراکز را در یک مدت کوتاه به یک مرکز بزرگ بازپروری و کارآفرینی تبدیل کنیم.

دکتر سید وحید طباطبایی افزود: نیت اصلی از ایجاد این مراکز، کمک به ارتقای سلامت جامعه است و اولویت ما در این مرکز آموزش است.

مدیر گروه بهداشت روان معاونت بهداشتی نیز گفت: در این مرکز خدماتی مثل در اختیار گذاشتن وسایل تزریق و وسایل پیشگیری و خدمات حمایتی مثل خوراک، پوشاک و غیره به افراد تحت پوشش ارائه می شود.

علی بهرام نژاد افزود: در این مرکز یک تیم سیار نیز وجود دارد که خدمات را به صورت سیار به افراد نیازمند ارائه می دهند.

وی گفت: همچنین آموزش های لازم در خصوص تزریق و روابط جنسی ایمن و سایر رفتارهای پرخطر به آنها ارائه می شود.

وی ادامه داد: یکی دیگر از فعالیت های این مرکز ارائه آموزش در خصوص مزایای استفاده از داروهای جایگزین بخصوص استفاده از متادون است .


نظر شما :
captcha