در شانزدهمین دوره اعزام دانشگاهیان به عتبات عالیات صورت پذیرفت:
به گزارش روابط عمومي دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه، مدیر اجرایی شورای عمره و عتبات دانشگاهیان استان کرمان در این باره گفت: این کاروان متشکل از 38 نفر دانشگاهیان متاهل از فرودگاه کرمان به مقصد فرودگاه بغداد اعزام شد.
منصور شکوری افزود: حجت الاسلام و المسلمین سید علی محمد حسینی نسب به عنوان روحانی و مسعود اسدی به عنوان مدیر این کاروان را همراهی می کنند.
وی ادامه داد: بازگشت این کاروان پس از یک هفته از فرودگاه نجف خواهد بود.
وی افزود: در این دوره از اعزام 5 کاروان از دانشجویان دختر و 3 کاروان متشکل از دانشجویان متاهل، پسران، اساتید و کارکنان دانشگاه به عتبات عالیات اعزام شدند.
شکوری تعداد زائرین هر کاروان را 38 نفر عنوان داشت و گفت: اعزام های این دوره از 2 بهمن سال 95 آغاز و دهم اردیبهشت ماه سال جاری به پایان می رسد.
وی اظهار داشت: این اعزام ها به همت دفتر نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه علوم پزشكي كرمان برنامه ریزی و انجام شده است.
وی در رابطه با دوره بعدی اعزام های دانشجویی اظهار داشت: احتمالا دوره هفدهم اعزام دانشگاهیان استان به عتبات عالیات از شهریور ماه آغاز خواهد شد.
علاقه مندان می توانند اخبار این دوره را از سایت نهاد رهبری دانشگاه علوم پزشکی کرمان به آدرس kmu.nahad.ir پیگیری کنند .