چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24923-19578      تاریخ ایجاد : چهار شنبه 4 مرداد 1396   تعداد بازدید : 427

تشکیل کارگروه اجرایی نظام مراقبت بیماری ها در مراسم حج

کارگروه اجرایی نظام مراقبت بیماری ها در مراسم حج، صبح امروز در معاونت بهداشتی دانشگاه تشکیل شد.

در این کارگروه نمایندگان معاونت بهداشتی، مرکز بهداشت شهرستان کرمان و مرکز پزشکی سازمان حج و زیارت و جمعی از پزشکان کاروان حضور داشتند.

 مدیر گروه مبارزه با بیماری های معاونت بهداشتی دانشگاه در این جلسه گفت: در فرودگاه کرمان یک پایگاه مراقبت مرزی وجود دارد که باید فعالیت خود را در زمان مراسم حج تشدید کند.

 دکتر مهدی شفیعی گفت: امسال به تیمی که در این مرکز مستقر هستند یک کارشناس بهداشت محیط نیز اضافه شده است.

 وی ادامه داد: کارشناس بهداشت محیط در این مرکز بر نظافت محیط فرودگاه و ضدعفونی کردن سطوح نظارت داشته و آموزش های لازم را به پرسنل فرودگاه می دهد.

شفیعی گفت: امسال سازمان جهانی بهداشت خطاب به دولت عربستان در خصوص پیشگیری از اپیدمی بیماری های وبا، مننژیت، آنفولانزای فصلی، آنفولانزای پرندگان، ویروس زیکا و فلج اطفال بیانیه ای را صادر کرده است.

وی ادامه داد: ما نیز در همین راستا برای زائران فرم های خودمراقبتی و پمفلت های توصیه های بهداشتی را آماده کرده ایم.

نظر شما :
captcha