به میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمان برگزار شد:
به
گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو دانشگاه، این دوره به منظور تشکیل کارگروه های فرعی ممیزی جهت ارزیابی کارخانجات موادغذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی با حضور کارشناسان نظارت بر
مواد غذایی، آشامیدنی و آرایشی و بهداشتی اداره غذا کرمان و کارشناس اداره غذا قطب
هشتم کشوری شامل دانشگاه های علوم پزشکی بم، رفسنجان، زابل، زاهدان ،سیرجان و جیرفت
برگزار گردید.
کارگروه های
فرعی ممیزی در محل ساختمان یاس دانشکده داروسازی در مجموعه پردیس دانشگاه علوم پزشکی
کرمان برگزار شد.
در این
جلسه آموزشی مهندس علیرضا غیاثی استاد تایید شده سازمان غذا ودارو و مدرس با تجربه
دوره های ممیزی، مبانی و اصول کلی استاندارد ISO 22000را تشریح
نموده و به ذکر موارد عینی و اصول کلی ممیزی برای کارخانجات پرداخت.
وی همچنین
در زمینه سیستم های مدیریت ایمنی مواد غذایی و الزامات هر سازمان در زنجیره مواد غذایی
و الزامات سیستم مدیریت کیفیت و ایمنی محصول، مدیریت حفظ محیط بهداشتی شامل طراحی، مستند،
اجرا، تصدیق، ارزیابی مورد به مورد و اقدام جهت دستیابی به نتایج مورد نظر به تفضیل صحبت کرد.
مهندس علیرضا
غیاثی، در خصوص عوامل تاثیر گذار در یک برنامه ممیزی گفت: یک برنامه ممیزی به ماهیت
و پیچیدگی سازمانی که قرار است ممیزی شود بستگی دارد و ممکن است از یک یا چند ممیزی
تشکیل شود.







