به گزارش روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی سیرجان، معاون آموزشی دانشجویی دانشکده علوم پزشکی سیرجان گفت: در این جشنواره دانشجویان شرکت کننده غذاهای پخته شده توسط خود را در معرض نمایش و ارزیابی قرار دادند.
دکتر محمد موقری پور افزود: در این مسابقه و جشنواره 16 گروه دانشجویان دختر شرکت کردند که در پایان توسط هیأت داوران واحد تغذیه به چهار گروه دانشجوی برتر جوایزی اهدا شد .
گفتنی است این جشنواره به همت امور فرهنگی دانشکده علوم پزشکی سیرجان و با همکاری هیأت دانشجویی محبان اهل البیت(ع) در محل سلف سرویس معاونت آموزشی دانشجویی این دانشکده برگزار شد.

