یکشبه 18 خرداد 1404
کد : 24924-21330      تاریخ ایجاد : شنبه 21 ابان 1390   تعداد بازدید : 458

برگزاری جلسه هماهنگی جامعه ایمن در شهرستان زرند

درتاریخ13/8/90 جلسه هماهنگی جامعه ایمن با حضور کلیه کارشناسان ستادی مرکز و شبکه بهداشت زرند درمحل سالن کنفرانس این اداره برگزارشد.

درتاریخ13/8/90 جلسه هماهنگی جامعه ایمن با حضور کلیه کارشناسان ستادی مرکز و شبکه بهداشت زرند درمحل سالن کنفرانس این اداره برگزارشد.
دراین جلسه ابتدا آقای سعیدی معاونت بهداشتی درزمینه سابقه چندین ساله برنامه جامعه ایمن درشهرستان سخنرانی نمود و پس از آن آقای دکترتهامی نیا درزمینه راهکارهای پیوستن زرند به جامعه ایمن جهانی و نقش کلیه واحدها و بخشهای درون سازمانی و برون سازمانی درتحقق این آرمان به ایراد سخن پرداخت و درنهایت آقای بهاالدینی و آقای عباس زاده-کارشناسان برنامه جامعه ایمن- گزارشی ازاقدامات صورت گرفته تاکنون و برنامه های آتی را تشریح نموده و کمیته های اجرایی تشکیل گردید.
لازم به ذکراست که زرند تنها شهرستان کاندیدای پیوستن به جامعه ایمن جهانی در استان است و قبل از این 5 شهرستان کشور به این انجمن ملحق شده اند

نظر شما :
captcha