چهار شنبه 22 مهر 1405
کد : 24920-22467      تاریخ ایجاد : شنبه 4 اردیبهشت 1395   تعداد بازدید : 586

بازدید مسئولان معاونت بهداشتی دانشگاه از روند اجرائی برنامه های ایراپن شهرستان بافت

دکتر شفیعی مدیر گروه بیماری ها استان به همراه دکتر صافی زاده مدیر گروه سلامت خانواده و جمعیت معاونت بهداشتی دانشگاه، چهارشنبه اول اردیبهشت ماه از چگونگی روند اجرائی برنامه های ایراپن در شهرستان بافت بازدید کردند.

در راستای اجرای طرح (PEN)در شهرستان بافت به عنوان 4 شهر پایلوت در کشور و بمنظور روند اجرائی و شناسائی و رفع موانع موجود از ستاد مرکز بهداشت و مراکز سلامت جامعه شهرستان بازدید بعمل آوردند.

 بازدید کنندگان در خصوص روند اجراء و آشنائی با دستور العمل ها و نحوه اجرای دستو رالعمل ها در محیط توسط پرسنل، پزشکان و مراقبین سلامت مطلع شدند.

 مدیرگروه بیماری های استان گفت: با توجه به شروع کمتر از یک ماه از این طرح، خوشبختانه روند اجرائی بسیار خوب بوده و جمعیت قابل قبولی غربالگری شده اند.

 دکتر شفیعی افزود: طرح های عمرانی نیز پیشرفت چشمگیری داشته است .

سپس در جلسه ای با حضور مدیر شبکه و رییس بیمارستان در خصوص نحوه ارجاع موارد از سطح 1به سطح 2و بررسی تخصصی موارد در کلینیک تخصصی شهرستان و کمبودات بخش درمان در رابطه با موارد ارجاعی از طرح (PEN) بحث وتبادل نظر شد و قرار است در تاریخ 5 اردیبهشت ماه گزارش روند اجرائی این طرح در جلسه وزارتخانه ارائه شود .

نظر شما :
captcha