دو شنبه 20 مهر 1405
کد : 27744-23056      تاریخ ایجاد : سه شنبه 9 شهریور 1395   تعداد بازدید : 473

حضور کارناوال ملی سلامت در شهرستان شهربابک

کارناوال سلامت پس از طی شهرستان های بردسیر و بافت و اجرای برنامه های اطلاع رسانی در زمینه ایدز و اعتیاد به شهرستان شهربابک رسید و مورد استقبال مسئولان این شهرستان قرار گرفت.

 به گزارش روابط عمومی شبکه و مرکز بهداشت شهربابک، کارناوال ملی سلامت عنوان طرحی فرهنگی، هنری، اجتماعی و ورزشی است که از سوی موسسه فرهنگی و هنری گدروزیای بدون مرز و موسسه پیشگیری از آسیب های اجتماعی نبض هلیل طراحی و به مرحله اجرا رسیده است.

 به گفته حمیدحمیدزاده مدیرمسئول موسسه فرهنگی و هنری گدروزیای بدون مرز این کارناوال درجهت سلامت اجتماعی گام برداشته و در بخش استانی آن در شهرستانهای بردسیر ، بافت ، سیرجان و شهربابک به اجرای برنامه های پرداخته است.

وی ادامه داد: این کارناوال در ادامه مسیر قرار است به شهرستانهای سرچشمه، کرمان، زرند، رفسنجان و انار سفر کند.

 وی گفت: این کارناوال در مرحله دوم مسیر شهرکرمان تا تهران را طی می کند و با حضور در استانی هایی که در این مسیر قرار دارند به اجرای برنامه می پردازد.

وی اضافه کرد: کارناوال ملی سلامت در مقصد با وزیرفرهنگ ارشاد اسلامی، وزیر ورزش و جوانان، وزیر بهداشت درمان و علوم پزشکی دیدار می کند.

رضا سلطانی دبیر کارناوال ملی سلامت و کارگردان نمایش خیابانی شمارش معکوس که ریاست انجمن تئاتر خیابانی استان را نیز به عهده دارد هدف از اجرای این طرح را آموزش و فرهنگ سازی در زمینه  پیشگیری از بیماری های ایدز و اعتیاد عنوان کرد.

وی گفت: امروزه بیماری پنهان ایدز و اعتیاد بخش اعظمی از سلامت جامعه را تهدید می کند و امیدواریم کارناوال ملی سلامت بتواند گامی موثر در این زمینه بردارد.

 لازم به ذکر است  این کارناوال در پارک شهر خورسند از توابع شهرستان و پارک سقاخانه ابوالفضل شهرستان برنامه نمایشی اجرا کرد.



نظر شما :
captcha