دو شنبه 20 مهر 1405
کد : 27744-23118      تاریخ ایجاد : سه شنبه 2 اذر 1395   تعداد بازدید : 767

آسفالت محوطه و پارکینگ بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) افتتاح و به بهره برداری رسید

با حضور مهندس حسنی مدیر عامل مس منطقه کرمان و شریفی فرماندار شهربابک آسفالت محوطه و پارکینگ بیمارستان ولی عصر(عج) با مساحت تقریبی ۵۰۰۰ مترمربع و اعتباری بالغ بر ۱۳۰ میلیون تومان افتتاح و به بهره برداری رسید.

دکتر مرتضی زاده سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهربابک و رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) به حمایت های شرکت مس از مجموعه بهداشت و درمان شهربابک اشاره کرد و گفت: طی دو سال گذشته پیشرفت چشمگیری در رابطه با هزینه در حوزه بهداشت و درمان صورت گرفته است و ادامه ی این روند حمایت های مجموعه ی مس را می طلبد .

 وی گفت: یک میلیارد و دویست میلیون تومان در بهسازی تمامی بخش های بیمارستان هزینه شده است و فقط در مجموعه ی بیمارستان پنج میلیارد تومان اعتبار جذب و در بخش های مختلف تزریق شده است .

 رئیس بیمارستان ولی عصر(عج) در ادامه با اشاره به ضریب اشغال تخت از ۳۰ درصد به ۵۵ درصد افزود: تحولی در بخش درمان بیمارستان بوجود آمده است و حمایت های فرماندار شهرستان در تحقق این امر تأثیر بسزایی داشته است .

 شریفی فرماندار نیز ضمن تشکر از مجموعه بهداشت و درمان شهرستان از تلاش های مرتضی زاده در این خصوص تقدیر و تشکر کرد.

در پایان مدیر عامل مس منطقه کرمان، میرافضلی مدیر روابط عمومی مس منطقه کرمان و شریفی فرماندار شهربابک از بخش های مختلف بیمارستان حضرت ولی عصر(عج) بازدید کردند.


نظر شما :
captcha